Hästarna sedan sist

Ja, nu har det ju gått ett tag igen... Senaste passet jag rapporterade om var uteritten förra tisdagen, sedan dess har Marlin haft detta upplägget:

Onsdag hoppträning. Blir ingen utförligare analys, det gick bra men han kändes lite trött. En av huvudövningarna gick ut på att man vände tillbaka i höger varv på ett litet kryss och sedan in på en vänsterbåge till en lång serie på ena långsidan. Marlin hade lite svårt med bytet över krysset så vi fick lägga lite jobb på det.

Torsdag vila 

Fredag
Longering TROR jag, kan inte riktigt komma ihåg något av fredagen... 

Lördag
Hade tänkt rida ut en sväng men blev bara en ordentlig rykt och omgång med gummiskrapan inför morgondagen!

Söndag Terrängträning för Linda Algotsson på Staffan Lidbecks terrängbana! Gick superbra, Marlin var hur duktig som helst! Lägger filmlänk här.

Måndag vila

Tisdag dressyr på ridbanan, han är lite ostadigare nu än han har varit förut, men jag har ju försökt att rida honom mer "ur form" nu på uteritter och hoppträningar för att han ska komma fram mer med näsan. Känns inte som att vi är i uppvisningsskick just nu men det kommer förhoppningsvis leda till något bra i slutändan! Avslutade med att skritta en tur i skogen.

Onsdag inställd hoppträning, som jag ändå inte tänkt vara med på. Red Ågerupsrundan (se min fina bild ;) ), blev ett lite mer homogent medelintensivt pass, travade nästan hela vägen runt med bara korta skrittpauser och avslutade med en lång galopp. Allra sist nervarvning i trav och ganska mycket skritt såklart. Marlin blev ordentligt trött!



Torsdag longering på banan. Verkade fortfarande lite trött efter gårdagen, joggade bara runt honom i trav och galopp i knappt 20 min.

Fredag vila

Flip har blivit longerad 5 gånger efter den där första jag skrev om tror jag... Vi jobbar vidare med rakriktningen och högergaloppen som är hans jobbiga.
Hästdagbok | | Kommentera |
Upp