Dagens pass

Baristo har verkligen gått superbra när jag har ridit nu de senaste veckorna, och innan idag fick han vila två dagar, det lär bli ganska intensivt för honom nu över helgen!

Idag red jag igenom programmen för första gången. Försökte göra det lite tävlingslikt, red fram uppe på nya utebanan och skrittade sedan ner till gamla för att rida programmen. Red inte fram så mycket dels för att jag vill ha honom fräsch i helgen och dels för att jag ville testa lite hur mycket framridning jag kommer att behöva. Gjorde det dock inte riktigt så seriöst, red över lite bommar i både trav och galopp och det hade jag kanske helst kunnat skippa, han tyckte det blev lite väl roligt och vart lite vimsig och springig. Nåja, kul hade vi i alla fall!
Programridningen gick helt ok, förutom att jag visst inte tittat ordentligt på vad jag anmält mig till, trodde det var LC:2 men det var visst LC:1 :P Har inte övat något på de vägarna och imorgon ska det bara bli uteritt hade jag tänkt, men det får gå i alla fall! LCn tänkte jag mest som en "komma in och titta på banan"-klass, även om det är en lättare svårighetsgrad tycker jag att LB:1an känns lättare på B, får mer flyt i ridningen. Men eftersom det är första och sista gången tyckte jag det var lika bra med två klasser, lite synd bara att eftersom jag efteranmälde får jag rida nästan först i båda klasserna = tyvärr lite lång dag för hästen... Vet ju inte riktigt hur pass han är på att stå och vänta i släp, tar med rejält med hö och hoppas på det bästa, ganska cool av sig är han ju ändå!
Hästdagbok | | Kommentera |
Upp