Back in Business

Ja, nu blev det uppehåll igen, men det fick bli så eftersom jag varit iväg på VM för Young Breeders i Lyon, Frankrike. Mer om det kommer kanske, känner att om jag vill ha lilla bloggen komplett så har en hel del att fylla i... Bl.a. har jag ju en film på Walle från tävlingen att visa, hela VM-helgen att skriva om, update om läget med Marlin, Baristo, Molinna, Cerwin.

Jag tar det kort så får vi se om jag återkommer med något utförligare ;)

VM: Var superkul även om arrangemanget lämnade lite att önska. Något som kommer ändras till nästa gång, om två år när Sverige står som arrangör! Inga priser men helt ok placering för lagen, mindre nöjd med mina egna resultat eftersom jag var typ sämst i laget och visst hade helt katastrofalt fel ibland... blähä....

Marlin: Har gått lite sparsamt eftersom jag haft dåligt med tid... mest uteritter, men är man bara tre år så gör det inte så mkt! När jag var borta löshoppades han och han har visst blivit riktigt duktig på det också! Ska hem och gå på bete igen nästa vecka.

Baristo: Är för tillfället ganska frisk, bara liten lätt förkylning. Är sugen på att rida 4-årsprogrammet i Dagstorp med honom. Om han kan hålla sig i tävlingsmässigt skick så länge vill säga...

Molinna: Är DRÄKTIG med supersnygga Floricello :D ! Nu håller vi tummarna de närmsta månaderna för att den lilla fäster in där den ska och att hon är dräktig på 90dygns-kollen, och att blivande pappa häst sköter sig bra i Tyskland!

Cerwin: är anmäld till två tävlingar, LB:1 den 13/8 i Ystad och 20/8 i Flyinge. From den 5e ska jag rida honom i stort sett själv för att hinna öva lite!

Min dator är äntligen frisk, men tyvärr helt blank för tillfället... Gammal bild bjuder vi på!

Hästdagbok | | Kommentera |
Upp