Ibland får man gå hem tidigt...

Ja, jag försöker att inte ha dåligt samvete för att jag lämnade stallet redan klockan fem idag... Trots att jag hade två hästar till som skulle behövts motioneras.  Men faktum är att det är så olidligt varmt och mina axlar är så brända, så jag var sjukt opepp på att skritta ut i solgasset eller stå och longera antingen i solen eller i ridhus-bastun. Marlin fick ett litet longerpass, lyckades hitta en skuggig hörna nere på gamla utebanan, men bara att gå dit upp i solen igen med nästa häst var liksom för mycket. Lngtade bara efter en (sval) dusch, gick dessutom halva dagen med byxorna fulla av grus efter dagens flytur signerad Avkastarkungen Anton. Funderade ett tag på att gå tillbaka ner i kväll och fixa lite till, men om jag känner mig själv rätt kommer det inte att bli så, så just nu ser jag det som att det får bli en bonus om jag nu mot förmodan skulle bli väldans sugen på några timmar till i stallet.

Red Walle i förmiddags och tränade för Camilla, det gick bra, han kändes fin! Vi gjorde inget speciellt egentligen, bara vändningar och tempoväxlingar för att få igång bakbenen och se till så att alla kroppsdelar höll sig på plats.

Marlin skötte sig också jättebra, han har slutat tränga ut så nu har jag flyttat ner inspänningarna för att försöka få honom att jobba lite lägre. Han var duktig, började sträcka halsen framåt i den lite lägre formen så han gick inte alls lika mycket bakom lod. Hoppas vi kan överföra detta till ridningen snart! Imorgon blir det dock vila och på fredag ska de andra löshoppa när jag är hemma och ledig. Kanske sitter upp igen lördag eller söndag!



Hästdagbok | | Kommentera |
Upp