The sun shines on everyone, everyone, love yourself to death

Idag är det solsken, och förhoppningsvis har de inte hunnit plöja upp stubben vid stallet, då blir det trim där idag! Hade egentligen tänkt göra det igår men det låg regn i luften så jag bestämde snabbt att vi skulle hänga på en kompis i stallet som skulle hoppa lite istället. Egentligen var det ju hoppträning för Leif i Färs också, men jag tyckte det blev lite mycket att gå en hel hoppträning efter fälttävlan i helgen och två stycken hoppklasser nu på lördag. Nu blev det istället lite travhoppning för att förhoppningsvis få lite försiktighet, mer höjd i sprången och få ihop galoppen efter terrängen där det blir lite mer framåt och flacka språng. Vi får se i helgen om planen har fungerat ;)
I måndags blev det i alla fall vila och i tisdags tömkörning i ridhuset för att jobba loss eventuella spänningar i ryggen.
 
Nu väntar jag bara på att kolla på en kompis uppfödning som startar i Unghäst-VM i Belgien, kan följas live via ClipMyHorse, sedan bär det av mot stallet!
 
Bild på gårdagens övning, travbom ca 2.50 m före hindret, sedan ca 6m (1 galoppsprång) till en cavaletti. Vi började lågt och slutade med hindret på lite drygt 1m. Efteråt tränade vi på att rida rakt och sedan byta galopp vid väggen.
 
 
 
Hästdagbok | |
Upp