Veckan (-eller- härliga ponnisar!)

Ja, tänkte slänga in ett litet inlägg om den här veckan, har faktiskt hänt en del! Cosmonova har fått gå med på arbetstid ett par dagar, men nu rider jag på henne själv, efter lite longering. Duktig är hon!

Har också ridit lite ponny igen denna veckan. Lillhingsten Cerwin två dagar och Cerwins mamma Holly idag! Riktigt fina ponnysar! Cerwin är 4 år och fick dubbeldiplom på teårstestet med 9-10 i hoppning och ska gå bruksprov i vår.
Hans mamma Holly är ett rent halvblod e. Bernstein, men i pygmé-format ;) Holly gick dressyr-SM 2009 och var 2a i A-finalen! Efter det har hon blivit opererad och har sedan varit utlånad till en ryttare på betydligt lägre nivå, och nu i vintern är hon knappt riden alls. Nu är hon dock tillbaka och ska sättas igång innan hon förhoppningsvis ska ut på tävlingsbanorna igen. Men först ska hon putsas till lite, för tillfället ser hon mest ut som ett litet troll... Men trots allt fin att rida!

Sedan har jag kanske en lånehäst på gång, 5-åring dressyrhäst... Men det tar vi mer om ifall det blir av! Har inte pratat med ägarna än ens, det var Camilla som tipsade...

Iaf, nu så är det lördagkväll och jag är faktiskt kvar i min lägenhet ute vid jobbet. Mamma och pappa skulle bort ikväll, dessutom så skulle Nelly och Nora till kompis så jag skulle ändå bli helt själv hemma. Och eftersom mamma och Nelly var här i förmiddags och tittade när Cosmonova hoppade så kändes det onödigt att mamma skulle köra hit en gång till idag... Så mamma tog med en påse godis och lånade ut sin laptop till mig, då klarar jag mig bra ;) Dock glömde hon min skiva... Tack och lov för Spotify! Hallelujah, Hallelujah, Halleluuuuujaaah! (Father of a Son i högtalarna just nu).

Så ikväll blir det Meeelodiiifestival! Jag hoppas på att Melody Club fått till något bra, men i vilket fall så ska The Ark vara pausunderhållning, bara det kommer göra min kväll... hehe...

Imorgon blir det ridning på Cosmonova, Nelly följer nog med och tittar och kanske rider lite på sin häst när mamma ändå ska hit och hämta mig.

Känner att det varit ont om bilder på sistone, men eftersom jag som sagt sitter på mammas dator får det bli nåt gammalt... På min pony som är saknad!
Hästdagbok | | Kommentera |
Upp