I love freaks I don't care if you're a wild one

Terrängträningen igår gick bra, han var lite laddad i början och gillade inte alls ett bildäckshinder, han gjorde en helomvändning och passade på att rikta en spark mot hindret på vägen bort XD.
Det var även en liten grav inne i skogen som inte var så poppis, men efter att vi fått draghjälp över en gång på varje håll var det inga problem och vi hoppade även som halv coffin (grav-stock). Kommer antagligen inte vara med i 90-klassen så borde inte vara några problem.
 
Vi skrittade ner i båda vattnen innan vi började hoppa hinder, men han tvekade inte alls så det känns faktiskt som att han börjar vänja sig vid lite olika vatten nu, jätteskönt! Vi skulle ju egentligen mest känna på banan och hoppa lite 90-hinder, men kunde inte låta bli att träna lite svårare linjer i vattnet också nu när det fanns möjlighet!
 
Överlag känns det bra inför nästa helgs tävling, det sista orosmolnet är förhoppningsvis också borta... Bruce tappade ju en sko under Öveds tävling och blev omskodd strax därefter, så han har alltså gått 7 veckor nu vilket är det intervallet vi brukar ha. Dock så ska min ordinarie hovslagare ha barn, så från denna skoningen har jag fått byta. Och prokastineringens mästare fick inte tummen ur att beställa tid förrän för ett par veckor sedan och fick då 7 Oktober, ca 9 veckor och alltså efter tävlingen... Har varit orolig för om skorna skulle sitta kvar, och efter träningen var en sko mycket riktigt väldigt lös, så jag bestämde mig för att plocka av den så att den inte hamnar på sniskan och han trampar på tåkappan. Skickade till hovslagaren att vi blivit av med en sko och gärna tog en tidigare tid om det skulle dyka upp något återbud... Och hade sån tur att de kan sko om honom redan imorgon! Så nu hoppas vi bara att "nya" hovis får till en bra skoning som sitter utan att Bruce får ont i sina känsliga tassar ;)
 
Film från träningen:
 
 
Filmer, Hästdagbok | |
Upp