Nyår!

Trots att 2011 varit ett mellanår för mig rent tävlingsmässigt så har det varit minst sagt händelserikt! Flip och Marlin har båda tagit klivet in i vuxenvärlden, Molinna har kommit hem och är dräktig igen, jag lärde känna Baristo som utvecklades massor under tiden hos mig trots skadeproblem. Och det har knappast varit ont om hästar att rida, trots tävlingstorkan! Någon som däremot fortsatt att tävla väldigt framgångsrikt är min älskade ponny Smokie. Under sitt första tävlingsår med nya ägaren har de tagit sig så långt som vinster och placeringar upp till LA:1 dressyr och många felfria rundor upp till LB hoppning.

Vid sidan av ridningen har jag varit på skidsemester utan familjen för första gången, representerat Sveriges juniorlandslag i världsmästerskapen för Young Breeders, påbörjat en utbildning i Lund, tagit farväl av världens bästa band The Ark och tagit körkort.

Kommer ett mer utförligt inlägg med sammanfattning av året och en framåtblick på målen under 2012, men det får bli om ett par dagar när jag kommer åt mina bilder som ligger på min bärbara hårddisk i "andra hemmet". Nu ska jag gå i duschen och göra mig klar för kvällen som ska firas lugnt och stillsamt med familjen och deras gamla vänner, upp tidigt imorgonbitti och köra till stallet och jobba!
Allmänt | | En kommentar |
Upp