Same old, some new

Ingen bloggmotivation senaste tiden, men för att fylla i gapet så säger jag bara såhär: Baristos ben är jättefint, ingen svullnad alls, men såret är kvar så han är fortsatt lindad tills det läker - vi vill hålla det öppet så att det läker inifrån. Har ridit honom och han känns fin, Håkan gjorde en koll när han var här och hittade en liten sträckning uppe vid bäckenet i benet som satt fast. Ryggen var lite spänd nu också, förmodligen eftersom jag börjat rida honom i lite mer tävlingsform emellanåt. Men nu får vi se hur mycket jag hinner hålla igång honom, hade varit kul att komma ut på någon tävling i september, men tiden skall ju finnas också.

Finns en risk att det kommer bli en bristvara, eftersom jag börjar plugga imorgon! Det blev en Civilingenjörsutbildning i Teknisk Nanovetenskap vid Lunds Tekniska Högskola (LTH).

Utbildningen är på 300hp, 5 år. Planen för första året är att bo kvar i lägenheten hos Camilla, pendla till Lund, fortsätta jobba på kvällar och helger och plugga... på natten? Har sagt det förut - sömn är överskattat! Sedan måste ju alltså det där körkortet tas och hästen hållas igång, men om inte jag skulle klara något sådant - vem kan det då? 

Känns fortfarande inte riktigt verkligt, har knappt hunnit vara nervös.

Snart ska jag bege mig in till Lund för en liten tjejträff med min blivande sektion, F-sektionen (Teknisk Fysik, Teknisk Matematik och Teknisk Nanovetenskap). Kan nog vara skönt att ha träffat några och kanske fått ställa lite frågor innan det drar igång på allvar...

Hästdagbok | | En kommentar |
Upp